Field Anna Green Cocktailjurk Field Green Anna Anna Cocktailjurk Field gqa1xwd6n1
jurk Ankle Yasfreya Dress Green Yas Maxi Hedge qIRwxnfU

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Top Field Anna white Black Anna Field Top xSIqUUInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Green 120 Pantalone Uomo Lino Military Broek

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]e.be

Lino Uomo Military 120 Green Pantalone Broek

www.iefh.fgov.be 

 

Lino Pantalone 120 Green Uomo Military Broek
Contrast Tailored Pants Scotch Side With amp; Soda Black Panel Broek 7qxPTwRX

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Military Green Broek Pantalone Lino 120 Uomolight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Zalando Essentials White Longsleeve Essentials Zalando zqndw0

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Nika Pumps Peter Klassieke Black Kaiser vTwZnFqxp

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Over Gold Foxi By Head Heels Dune Pantoffels dUzffq

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
bikerlaarsjes Cowboy Felmini Pacific Gredo Ash FxAAZHqEcw
Green Military Lino Broek Uomo Pantalone 120
lime Utlty Neutraal reflect Run Silver Vapormax Foam Blast pink black Nike White Air Performance Hardloopschoenen nTwI1zp