Blazer Black Jan Jan Vanderstorm Vanderstorm Meinert qqZ7SI
Jan Marine Jan Poloshirt Vanderstorm Vanderstorm Rujar 0n0UvZT

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Siberian Carhartt Wip Winterjas Brown Dearborn Hamilton qw1FnzInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

3 Pack Anna Field Black String

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Pack Anna Black 3 Field String

www.iefh.fgov.be 

 

3 String Anna Black Pack Field
Jan Overhemd Blue Jan Dark Vanderstorm Vanderstorm Overhemd Dark Blue Jan Blue Vanderstorm Jan Overhemd Dark qtgR5S
Blazer White Vila snow Blazer Vikarisa Navy 5nqwFUgvO
3 Black Field Pack String Anna
Tai Mai Maxi King Louie Lot jurk Dress Black qBRqtIWU