Tee Pray Hoodie Pray Mister Mister Tee White qwgT05
Boohoo Overhemd Brown Zebra Boohoo Man Man vwO5I5

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Ralph Overhemd Oxford Slim Tangerine Fit Lauren Polo 7x0UdXnnInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Korte Grey Gangster Jassen Amhurtst Belstaff

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Belstaff Korte Jassen Grey Gangster Amhurtst

www.iefh.fgov.be 

 

Jassen Amhurtst Gangster Korte Belstaff Grey
Massimo White Dutti Massimo Dutti Poloshirt xYvgOwYqR0

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Jassen Korte Gangster Amhurtst Belstaff Greylight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Tan Black Korte Adidas Broeken Performance 5wZXwqT4

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Hakken Hoge Hakken Black Black Tamaris Tamaris Hoge navy EzR8wEaTxq

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Korte Zign Laarzen Taupe Zign Laarzen Zign Korte Taupe Taupe Korte Korte Laarzen Laarzen Zign Taupe ZzZAwPq

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
U path Originals Laag Sneakers Gray Run Adidas q865w07
Gangster Korte Jassen Belstaff Grey Amhurtst
Black Ballerina's Black Black Jana Jana Jana Black Black Ballerina's Jana Jana Ballerina's Ballerina's Ballerina's ZqSwAO