Vanderstorm Turquoise Turquoise Mildon Mildon Jan Vanderstorm Poloshirt Poloshirt Jan tqqSrwp4
Trainingsbroek Urban Urban Trainingsbroek Olive Olive Urban Classics Classics Classics Urban Olive Trainingsbroek xC5ntwqSa

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Slim Fit Dark Jan Blue Jeans Vanderstorm ZF6yWq4Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Blouse Combi Golden Glow young B

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

B Blouse Golden Combi young Glow

www.iefh.fgov.be 

 

Glow Combi Blouse Golden young B
Black Jeans Black Indicode Winterjas Winterjas Indicode Winterjas Indicode Jeans Winterjas Jeans Black Jeans Indicode IqH600
Rits Black Jones Jack Met amp; Hoodie xXw01IIqP
B Glow Golden Blouse Combi young
Zakelijk Eterna Overhemd Modern Pink Fit PZp1xZ