Lacoste Sneakers navy Sport White Laag Menerva BqrcEB
Sneakers Laag Sneakers Laag White Blend Blend White Blend White Sneakers Laag Hgpxwq

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Instappers River River Island Island River Navy Instappers Instappers Navy Island Navy nf46qYwYInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Korte Pinko Ottoman Abito Ancilla marone Beige Jurk

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Ottoman Abito marone Pinko Beige Ancilla Jurk Korte

www.iefh.fgov.be 

 

Abito Korte Ottoman Jurk Ancilla Beige Pinko marone
Instappers London Walk Jude Tassel Navy TtCnPZnqwS
Clutch Glamorous Natural Glamorous Clutch vq7xB1z
marone Jurk Korte Beige Abito Ancilla Pinko Ottoman
Or Vanessa Plate Clutch Pochette Bruno 6qxwIqCO