Stone Archy Stone Archy Shorts Shorts Topman Topman 7qzPg4w5
Poloshirt Wrangler Black Black Wrangler Wrangler Poloshirt Poloshirt Black n746txwE7f

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Black Jeansshort Burton London Menswear Menswear Jeansshort Burton Black London Burton TBpU55Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Perkins Curve jurk Dorothy Etui Black

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

jurk Curve Dorothy Perkins Black Etui

www.iefh.fgov.be 

 

Etui Perkins Dorothy Curve jurk Black
Nfl Hoodie Logo New Blue Oceanside Patriots Era England pzqBxZF5

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Black Curve jurk Etui Perkins Dorothylight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Jeansshort Pier Blue One Denim One Jeansshort Pier Blue E47XRqn

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Weekday Overhemdblouse Franca Beige Scribble Blouse xffRwr0qA

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Imitatieleren Street Imitatieleren Blue Street Jas Jas One One XZZwx8qB

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Blue Blue Hatessi Hugo Hugo Hatessi Broek Broek Hugo Hatessi Broek Dark Dark P1w7Wfxq1Z
Dorothy Black jurk Curve Etui Perkins
Strandaccessoire Esprit Blue Blue Esprit Blue Dark Strandaccessoire Strandaccessoire Esprit Dark Dark Strandaccessoire Esprit qTzvSwx61n