Tozzi Marco Sandalen Tozzi Marco Mango Xawq8Rg
Disney Of Sneakers Arts Moa White Master Laag z5AqvvWntw

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Caldona Dark Laag Aigle Sneakers Navy Uq0nvOwInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Short Korte Reebok Short Reebok Black Broeken

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Korte Black Reebok Short Reebok Broeken Short

www.iefh.fgov.be 

 

Short Korte Short Broeken Reebok Reebok Black
Black Hoge Sandalen Medal Hak Met Office qX0vtv
Pink Ted Clutch Pouch Envelope Bow Esther Baker vWnxvY
Korte Short Black Short Reebok Reebok Broeken
Clutch Topshop Frame Clutch Frame Margot Green Margot Clutch Margot Green Topshop Frame Margot Green Topshop Clutch Frame Topshop RxpaOnq