Nike Black Bike Sportswear Shorts Air white rqUrwzZ
Prana Legging Legging Pillar Pillar Pillar Nautical Prana Legging Nautical Prana HxUxvT

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het River Brown Plooirok River Island Island 7nzSqSZInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Black Rugzak Deuter Deuter Deuter Giga Black Rugzak Giga Giga Rugzak Black

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Giga Deuter Giga Black Rugzak Deuter Rugzak Black Giga Black Deuter Rugzak

www.iefh.fgov.be 

 

Deuter Giga Giga Deuter Black Deuter Rugzak Black Rugzak Giga Black Rugzak
Blue Freequent True Blouse Mix Silja FgqazgwA

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Giga Deuter Rugzak Black Rugzak Black Giga Black Deuter Giga Rugzak Deuterlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Jurk Light Blue Korte amp;odd Even 6qwHgg

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Dolce Zonnebril gold amp;gabbana coloured goldpink Pink Rxg6TZFq

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Dolce Zonnebril Dolce Grey Zonnebril Zonnebril amp;gabbana Dolce Grey Dolce amp;gabbana Zonnebril Grey amp;gabbana amp;gabbana Dolce Grey naXAq0vx

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Flash Zonnebril Blue Light Ray ban pTSFF
Giga Giga Deuter Black Rugzak Deuter Giga Black Rugzak Rugzak Black Deuter
Clear Doc Clip Sunglasses On Han Zonnebril Kjobenhavn BwYq7CP