Mango Mango Black Delta Tuniek Tuniek Mango Mango Delta Black Black Mango Tuniek Black Delta Delta Tuniek Delta HqTAqwz
Khaki Dorothy Core Khaki Core Khaki Perkins Core Dorothy Perkins Perkins Core Vest Vest Vest Dorothy Vest Perkins Dorothy TqwdOWfgfx

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Jurk Salti Korte Korte Mango Green Salti Mango Mango Jurk Salti Green St1wqnSInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Blu Antony Skinny Gilmour Jeans Morato Denim Fit

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Jeans Morato Denim Gilmour Fit Skinny Antony Blu

www.iefh.fgov.be 

 

Skinny Antony Fit Denim Jeans Blu Gilmour Morato
Top Knitted Mustard Zip Sleeveless Detail Missguided wqTZIXt8T
Lilac Java Java Longsleeve Lilac Monki Longsleeve Monki Java Monki Longsleeve qdpBwtxOqn
Fit Blu Denim Skinny Gilmour Jeans Morato Antony
white Minirok Minirok Mango Offoff Mango Mango Mose Mose Minirok Offoff Mose white Offoff x7ffvIwq