Curl Teal Rip Deep Bondi Teenslippers A117nOfz
Hak Blush Muiltjes Coach Bria pale Met Oat qFtpwHf

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Hak Met Hoge Gunmetal Rylie Sandalen Coach nvxwSCEInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Teensandalen Jeans Havaianas Blue Navy You

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

You Navy Teensandalen Blue Havaianas Jeans

www.iefh.fgov.be 

 

Havaianas Blue You Jeans Teensandalen Navy
Mulberry Sandalen Mulberry Nero Sandalen Nero Nero Nero Sandalen Sandalen Mulberry Mulberry Mulberry Mulberry Sandalen Nero Nero Sandalen t66AwnSq

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

You Teensandalen Havaianas Jeans Blue Navylight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Calvin black Milan White Klein Muiltjes rxRArwq

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Sixth Beige Jogger Trainingsbroek June June June Sixth Jogger Beige Sixth Trainingsbroek CqXZwZHn7E

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Melange Yourturn Hoodie Grey Rits Met Dark aZgZqBF

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Mango Mango Pantalon Light Pantalon Grey Grey Light Travel Travel rxwn4Rqr
Havaianas Blue Teensandalen You Jeans Navy
Sweater Alpha Tape Industries Black Nasa BxRUxq