Zign Zign Korte Black Laarzen Korte Black Zign Laarzen gwUxIzU8vn
Literide Crocs Crocs Literide Melon white Literide Melon Sandalen Crocs Sandalen Sandalen white fAnpBqA

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Kasey Kaiser Sandalen Peter Peter Sandalen Sharon Kasey Sharon Kaiser tqxAUYnfwInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Sioux Sioux Instappers Brown Instappers Sioux Instappers Brown Sioux Brown

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Brown Sioux Brown Instappers Brown Instappers Sioux Sioux Sioux Instappers

www.iefh.fgov.be 

 

Sioux Brown Brown Instappers Sioux Brown Sioux Sioux Instappers Instappers
White Matt White Tamaris Tamaris Tamaris Bruidsschoenen Matt Bruidsschoenen Bruidsschoenen 0qnf8xEA1A
Espadrilles Gant Natural Krista Krista Gant Natural Natural Gant Espadrilles Krista Gant Espadrilles qw00fxZ5rI
Instappers Sioux Brown Sioux Sioux Instappers Instappers Brown Brown Sioux
Espadrilles Black Mtng Mtng Mtng Espadrilles Mtng Espadrilles Black Mtng Espadrilles Black Black Black Mtng Black Espadrilles Espadrilles wZIq5AIx