Navy Gap Hoodie Hoodie Gap Navy Uniform Uniform Navy Hoodie Hoodie Gap Gap Uniform AfArPq
Aqua Flowers Mint shirt Ragwear T Print 4R7qc6gw

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Mid Denim Pieces Jeans Blue Fit Skinny Waist Medium 8qrqwd40Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Blue See Chloé Blouse By Dark

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

See Chloé Dark Blue By Blouse

www.iefh.fgov.be 

 

By See Blouse Dark Chloé Blue
Noisy Red Nmlauren Rok May lijn A FqFwpvrx

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

See Chloé Blouse Dark Blue Bylight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Kiomi Kiomi grey Top Light Top Grey 8RvnOxH

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Spijkerjurk Medium Blue Vieja Denim Vila Dress pa7OOY

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Leg Pebble Marc Double Wide French Pure Pants Button Stone O'polo Pockets Broek xqfp6

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
O'polo White Marc Print T shirt Zqdx7n
Dark Blue See Blouse Chloé By
Pants Cream Cream Belena Broek Truffet Belena qOZf0Y6