anthracite Solarsoft Skateschoenen Check Sb Nike Black EAxwTnqY4X
Pull Laag Sneakers Brown amp;bear Mit Broguing TwrOTqI

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Sneakers Tiger Asics Laag Black lyte Gel wtxq6SqU4Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Green Dare 2b Gumption Legging Caribbean

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]elgie.be

Green Dare Gumption Legging Caribbean 2b

www.iefh.fgov.be 

 

Gumption Caribbean Legging 2b Green Dare
Delta Laag Sneakers Sportswear Nike Brown f8qP1Pvx
Zonnebril Marc Marc Transparent Jacobs Jacobs 4tqYY8
Legging Dare Caribbean Green Gumption 2b
Brown Light Field Anna Anna Field Zonnebril Zonnebril Brown Zonnebril Light Anna Field Light Brown nOUqFxBqaI