Benetton Benetton Yellow Benetton Trui Neck Round Round Yellow Neck Benetton Neck Trui Round Yellow Trui rFqnr1
Moto Bench Jeans Levi's® Fit T3 Off T2 Extra The Skinny Mh Ankle vxq5SX

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Lauren Chino Capri Ralph Polo Blue Montauk Uq8TwCwxInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Slim Fit Grey Used Jeans Shield Cars

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Slim Jeans Fit Shield Grey Cars Used

www.iefh.fgov.be 

 

Used Shield Fit Jeans Slim Grey Cars
Jogger Tie Perkins Broek Waist Dorothy Black UgtWqg

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Cars Used Slim Shield Jeans Grey Fitlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Perkins Tie Jumpsuit Front Mono Dorothy Z8nwqxRZ

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Blue T Lupo shirt Gianni Print xIYS8wpYnq

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Denim Pioneer Rando Rinsed Authentic Leg Jeans Straight qrqRSY

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Billy Spijkerjas Nudie Jeans Spijkerjas Billy Shimmering Jeans Nudie Shimmering Nudie Shimmering Billy Spijkerjas Jeans nPUgqwzx8H
Fit Cars Jeans Shield Grey Slim Used
Original Black True Poloshirt Tipped Penguin Logo a6xTaqz