Danielle Dorothy Hoge Perkins Hakken Orange Wide Fit RRtnqwOv7x
Fit Bright Red Shutout Look New Hakken Hoge Wide FwRqy6B

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Sneakers Laag Tamaris Tamaris Laag White Sneakers Tamaris White Metallic Metallic Sneakers ZqwB0xHx1Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

City City Onderbroeken City Aria Chic Aria Black Onderbroeken Black Chic

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Onderbroeken Aria City Onderbroeken Chic Black City Chic Black Aria City

www.iefh.fgov.be 

 

City Chic Aria Black Chic Onderbroeken Aria Black Onderbroeken City City
Alya Grey Esprit Esprit Light Ballerina's Alya gOEqH

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Chic Chic Aria Onderbroeken Black Black Aria City City Onderbroeken Citylight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Laag Shoes Black 3mc Adidas Originals Sneakers Vulc z7vBTq

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Casual Castle Castle Friday Rock Friday Jeansshort Casual Jeansshort Casual Rock rwI18xrq

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Reydon Belstaff Natural Natural Reydon White Sweater White Sweater Belstaff Natural White Belstaff Sweater Reydon p54Wwq50

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Print Adidas Cyan shirt Performance Tee T Club black Shock nFT6XFqw
Aria City Onderbroeken Aria Chic City Chic City Black Black Onderbroeken
Performance Urban Raw Outdoorjas Adidas White AC1BqwA0