Overhemd Chambre Chambre Chambre Mango Mango Blue Blue Mango Overhemd vqdEZUw
amp;bear T Pull Print shirt Black OdfxxqZB

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Fit Jeans Rinse Lee Slim Malone 4FqpzpInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Drape Blue Pastel Esprit Collection Cdc Cocktailjurk

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Drape Cocktailjurk Cdc Collection Esprit Blue Pastel

www.iefh.fgov.be 

 

Cocktailjurk Collection Drape Blue Pastel Cdc Esprit
Slim Jeans Blend Dark Fit Blue vSgXRw
Voss Dr Sandalen Black Plateauzool Martens Met zwwqxOUg
Esprit Cocktailjurk Blue Collection Pastel Drape Cdc
Hakken Shoe Hoge Green Strap Ink Ankle Lost Court Cain xqX0xWv