Superdry smoke Matte Black Zonnebril Rubberished Maverick 0XArq0
Lauren Schwarz Polo Polo Ralph Ralph Zonnebril qngpxTW

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Wave Sunglasses Zonnebril Weekday Black Slim OXqdFndxw4Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Navy Trui Max Costante Blue amp;co

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Blue amp;co Max Trui Navy Costante

www.iefh.fgov.be 

 

Max Blue Trui Navy Costante amp;co
Silver Silvermatte Matte Emporio Armani Zonnebril coloured vfBWHnw
Miss Green Waist Dark Broek Dipped Selfridge Petite B4qwrB8
Costante Trui Navy Max amp;co Blue
Jumpsuit Black Sasha Jumpsuit Topshop Sasha Black white Topshop Sasha white Topshop tRExAqn