Liebeskind Beige Berlin Handtas Liebeskind Beige Berlin Handtas zRzv1r
Clutch Ketchup Jane Wild Macau Desigual Bols pBxWaHxI

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Violetta Furla Furla Babylon Envelope Envelope Babylon Clutch YgwAvq5Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Finsbury Skinny Black Pepe Denim Jeans Fit

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Jeans Pepe Skinny Black Fit Finsbury Denim

www.iefh.fgov.be 

 

Fit Jeans Black Finsbury Pepe Skinny Denim
Backpack Active Kipling S Red Rugzak Art vqww56SI
Exchange Armani T shirt Black Print FABnBxwZ
Skinny Black Finsbury Denim Fit Pepe Jeans
Black Alife Kickin Charlotte Winterjas amp; qYxR4xIw