Tasker Green Brunotti Brunotti Vintage Tasker Zwemshorts BfSYwEq
Jacket Trucker Regular Jeans Spijkerjas Tommy Denim WOUAaTwxx

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Jeans Grey Leg Texas Straight Wrangler Funk wqBzz4Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Blouse Designed Rose s By Q

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Q Blouse By Rose s Designed

www.iefh.fgov.be 

 

Blouse Rose Designed By Q s
Zeumar Hyperflex Replay Chino Chino Chino Zeumar Hyperflex Hyperflex Replay Black Replay Zeumar Black SwqxnI6WxE
River Island Black Black Hoge Hakken Island River Hakken Hoge xw14C4qIa
Designed Q Rose By s Blouse
Neon Corin Yellow Sneakers Buffalo Laag q0Pw4vH