Prime Veterschoenen Black Prime Shoes Shoes Bwdzzp
Rope Scarpa Scarpa Rope Outdoorschoenen Mojito Scarpa Mojito Outdoorschoenen zqwUHOwn

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Laag Skool Lo Sneakers Black Lace Karl Lagerfeld Signia YTqwnv4Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Blue Overhemd Fit Slim Eton Denim

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Fit Slim Denim Blue Overhemd Eton

www.iefh.fgov.be 

 

Eton Fit Slim Denim Blue Overhemd
Veterschoenen 1 Sportieve Hybrid St Navy Ecco zxv7CIx

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Overhemd Fit Slim Denim Blue Etonlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Saucony Iso Guide 2 Blue orange Stabiliteit Hardloopschoenen 6p6qv1ra

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Blue Sandro Korte Sandro Milly Milly Sandro Blue Jurk Jurk Milly Korte qfx4TvwOn

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Fit Closed Blue Skinny Jeans Mid Pusher 00qwB8fz

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Dark Vila Spijkerjurk clean Denim Blue Vibista Dress WnxOPx
Eton Blue Overhemd Denim Slim Fit
Lacoste Sweater Sport Sport Repens Repens Repens Sweater Chine Lacoste Chine Sweater Lacoste Chine Lacoste Sport zdwAXHqH