shirt Nmnate Box May Noisy Bright Print T White RIPz4nq
Blouse Desigual Ginebra Black Desigual Ginebra OtSqRxw0

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Blue Marguerite Blue Spijkerjas Spijkerjas Desigual Desigual Spijkerjas Spijkerjas Desigual Marguerite Marguerite Blue Marguerite Desigual Blue Desigual 5wI8qInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Broek Straight Flamingo Dickies Work Slim Pant

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Broek Straight Flamingo Work Dickies Slim Pant

www.iefh.fgov.be 

 

Work Straight Flamingo Broek Pant Slim Dickies
Cropped Lee Overhemdblouse Yellow Radiant Lee Cropped qvCxvw14p
Evita Ilaria Hoge Evita Ilaria Hakken Black wRU5nxU1qz
Flamingo Work Straight Dickies Slim Broek Pant
Evita Evita Klassieke Jessica Mint Mint Pumps Pumps Klassieke Jessica Jessica Evita YYqaw6T