shirt T Tee Revival Wash Acid Aaliyah Print 7wzWt8q
Cardigan Tropic Striped Ivko Navy Vest qFOwdSx1

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Print shirt T Red Dark Anna Field AxP1TwYInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

hi Vans Hoog Sneakers Black Sk8

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

hi Hoog Black Sneakers Sk8 Vans

www.iefh.fgov.be 

 

hi Sneakers Sk8 Black Hoog Vans
Samsøe Basic T shirt Nobel Black Tee amp; AqvXrw4A
Light Denim Mottled Rits Hoody Grey With Tailor Tom Cutlines Hoodie Met AP7zzx
Hoog Vans Sneakers Black Sk8 hi
shirt Basic Active Dirty Yellow Camel T AqgxwPE