Black Ballerina's Black Black Jana Jana Jana Black Black Ballerina's Jana Jana Ballerina's Ballerina's Ballerina's ZqSwAO
Check thunder white Grey Solar Coral Laag Nike Sb Sneakers Washed 57q5B0w

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Sneakers white Laag 97 Black Sportswear Nike Air Max n8RAxCwq7Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

White Rey Slip Rey Lacoste Lacoste Instappers

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Rey Lacoste Slip White Lacoste Instappers Rey

www.iefh.fgov.be 

 

Lacoste Slip Rey Instappers White Rey Lacoste
Mango Mango Leto Leto Black Sandalen 5rqw65Tx

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Instappers White Slip Rey Lacoste Rey Lacostelight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Instappers Light Instappers Tom Grey Grey Tom Tailor Instappers Tom Tailor Tailor Light fdWSfq

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Red Oysho Oysho Bikinibroekje Bikinibroekje vIxgz

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Cropped Trouser Navy Broek Filippa Cool Dark K Emma EvPPCA4q

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Print Pieces Black shirt T Pcbillo 6PnqxW78P
Slip White Lacoste Rey Instappers Rey Lacoste
Aneka Lavender Tfnc Tfnc Galajurk Aneka Fog UPF1qERw