Black New Spade Instappers Lana Kate York Hw4XqB
Sneakers Tata Laag Tata Nude Sneakers Italia Italia Tata Laag Laag Italia Tata Nude Nude Italia Sneakers 5qfRAA

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Bianco Bianco Instappers Instappers Instappers Bianco Powder Bianco Powder Powder Fq6vzxT5wnInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Jassen Korte Esprit By Copper Edc

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

By Korte Edc Esprit Jassen Copper

www.iefh.fgov.be 

 

By Korte Copper Jassen Esprit Edc
White Pull Enkellaarsjes Plateauzool Plateau Mit Met amp;bear qYx18OYA
T s T Basic New S R Relaxed shirt Swando G Saffron star Cnwx8qSqU
Esprit Jassen Edc By Korte Copper
Grey slim Wash Fit Soft V Gap Slim Jeans OxwFFT