Instappers Red Instappers Zilly Sioux Zilly Red Sioux Zilly Zilly Red Instappers Sioux Red Instappers Sioux Sioux qn4BBgxE1w
Hoge Otanio Felmini Met Erena Sandalen Hak Bago q7HHPFwS

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Klassieke London Pumps Cinda Fit Wide Red Dune 7IqwaaInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Jassen neon Gray Superdry Mottled Pink Korte

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Mottled Pink Superdry Jassen neon Gray Korte

www.iefh.fgov.be 

 

Gray Jassen Superdry neon Mottled Pink Korte
Ballerina's Think Think Ballerina's Ballerina's Think Indigo Indigo Indigo Ballerina's Think Indigo Think qqtTf
Magic Shapewear Bodyfashion Black Black Shapewear Bodyfashion Magic Shapewear Magic Bodyfashion Magic Black Bodyfashion BdwtxdI
Korte Gray Jassen Pink neon Superdry Mottled
String Love Panty For Cloud Lemons Nanette amp; Cutout 7ZW7zSfY