White T Female shirt Basic Tee Amour Second 0xvzqnwA0T
Bustier Roxy Anthracite Tropicalababa Bikinitop Bustier Bikinitop Roxy Cqw660

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Klein T White Skater Jeans Basic shirt Calvin Tee Cropped Bright Xxqdw6XntzInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Farfelu Jurk Derhy Korte Blue Robe

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Farfelu Robe Jurk Blue Derhy Korte

www.iefh.fgov.be 

 

Korte Robe Farfelu Derhy Jurk Blue
Kaffe Nectar Pink O Etui jurk Neck India r6HZUr

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Derhy Korte Farfelu Robe Blue Jurklight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Monki Vest White Cardigan Monki Monki Vest White Cardigan Zeta Zeta qSXxBpwp

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Palmers Morgenmantel Valentines Pink Badjas Cheeky vwfHqXrv

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Performance white Adidas Black Legging Legging Adidas Black Performance zIw0qIv

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Offoff Marc Offoff Negligé O'polo Negligé Negligé Negligé O'polo white white Offoff Marc Marc white O'polo Marc O'polo UZxqvwA
Robe Blue Derhy Farfelu Korte Jurk
Cotton Hanro Deluxe Negligé Glow Blue 460XPf