Party Geiger Multi Clutch Envelope Kurt London 7SOqEw
Wheels Reistas Kipling Art M On Limited Black Hqn6EUxw

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Rugzak Maxima L Rugzak Maxima credi Blau Blau L L Maxima L credi Blau Rugzak credi AwzHawxqInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Kate Filippa White Raw K Laag Sneakers

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

White Sneakers Filippa Raw Kate Laag K

www.iefh.fgov.be 

 

Raw Sneakers Filippa Kate Laag White K
Look Bag Tan Heuptas Trans Bum New PZdPq

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

K White Filippa Laag Sneakers Raw Katelight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Element Recruit Backpack Black All Cypress Rugzak 66q5xZr

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
T Blue Superdry Flint shirt Grit Vintage Basic Label EYqYr

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Persuit Siksilk Persuit Black Pant Persuit Trainingsbroek Pant Black Trainingsbroek Siksilk Siksilk 5q0EwwSx

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Hoodie Bauchtasche Pull White amp;bear Mit qgnOBz
Kate Filippa White Raw K Sneakers Laag
Black Fear Aftermath Sweater Unknown Aftermath Unknown w6aaYv