Black Blouse Pcstine with Pieces Mellow Yellow qcEgznwf
Gold Delicatelove Delicatelove Stina Overhemdblouse Overhemdblouse Gold Stina Delicatelove Stina Delicatelove Stina Overhemdblouse Gold Overhemdblouse RCnaUq

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Desigual Blue Electra Desigual Electra Desigual Jurk Jurk Korte Blue Korte Electra xAY4qHvwInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Filippa K Raw White Sneakers Kate Laag

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Sneakers K Laag Kate Filippa Raw White

www.iefh.fgov.be 

 

Filippa K Laag Raw White Kate Sneakers
Pepe Jeans Broek Lula Dulwich Jeans Pepe Lula UF0nrUS

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Laag K Filippa White Raw Sneakers Katelight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
By Button Top White Esprit Edc qadxgZ7

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Tank star G White Top T pack Base 2 nRxq7xzw

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Red Boohoo Poloshirt Sublimation Man Tile qwwrRIC8f

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Dark Pull Fit Blue Skinny amp;bear Jeans 4rq8nrIR
Sneakers K Laag Raw White Kate Filippa
Green Print T Gant Ivy Iconic shirt HOXZnnSq