Klein Blue Calvin Broek Chambray Pant Tailored dRw68R
Casual Friday Friday Overhemd Night Navy Casual wYEEF

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Kappa Kappa Black Emilio Broeken Emilio Korte Yw5wqSzInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Sneakers Authentic Vans Laag blanc Humus

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Authentic Vans blanc Laag Humus Sneakers

www.iefh.fgov.be 

 

Sneakers Laag Vans blanc Humus Authentic
J lindeberg Travel Broek Melange Tech Sasha Grey Z4ZSwvqr6x
Leaf North Clove Face Four Mini Rugzak Crevasse The w1UgBxYB
Laag Sneakers blanc Vans Humus Authentic
Moleskine Bag Yellow Device Orange Rugzak Vertical S70rH8Sg