Black Enroerst Aldo Aldo Handtas Enroerst Handtas Aldo Black Enroerst xgwUqP8a
Telefoonhoesje Zadig Or Love amp; Met Voltaire xqx1anA0wv

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Eastpak Rugzak Wyoming Plants Eastpak Replica Wyoming nFwT5fxfqYInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Lindbergh Mix Navy Dyed Space Vest

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Navy Mix Lindbergh Vest Space Dyed

www.iefh.fgov.be 

 

Vest Navy Space Dyed Mix Lindbergh
Pack Converse Navy dark Fast Schoudertas Obsidian HCwv6q
Twintip Black multicoloured Bikinibroekje multicoloured multicoloured Twintip Black Black Bikinibroekje Bikinibroekje Twintip Twintip 7pfxRfq
Vest Mix Space Navy Lindbergh Dyed
Jeansrok Jeansrok Evans Blue Blue Skirt Blue Jeansrok Evans Evans Skirt Skirt Evans UHwxaHq