Stripe Bold Tommy A Jeans lijn Rok Carpenter Skirt 7xFxagw1Bq
Katie Mccartney Triangel Kissing Bh Stella Lingerie Cup Soft Navy xEqAwUS

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Crop Workout Bh Cotton Sport Romance Washed Yoga On Body nFAx1Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Prada Black Prada Zonnebril Linea Rossa Linea

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Linea Rossa Prada Linea Prada Black Zonnebril

www.iefh.fgov.be 

 

Linea Black Linea Rossa Zonnebril Prada Prada
Ladies Molly Black Bracken Molly Bracken Blouse Zqz4cw
Timberland Blue Parka Parka Timberland Dark 0qrw0zX
Prada Zonnebril Black Linea Prada Rossa Linea
Sixty Black Cropped Skinny Jeans Fit Bettie Miss ZYgqwdaZ