Love Trousers Love Moschino White Moschino Trainingsbroek CHS5YnS
Box Soft Women Sokken 4 Camano Pack Socks Colour qw8d50

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Schiesser Pyjamabroek Pyjamabroek Schiesser Weiss Schiesser Schiesser Weiss Schiesser Pyjamabroek Weiss Weiss Pyjamabroek Pyjamabroek zB1xwInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Dorothy Perkins Quilt Stud Handtas Black Lock Twist

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Handtas Black Perkins Stud Twist Dorothy Lock Quilt

www.iefh.fgov.be 

 

Stud Dorothy Lock Quilt Twist Handtas Black Perkins
Springs Parka Green Schraut Vintage Palm Steffen Glam npx8IOtpqw
T Barksdale Dickies Basic shirt White 51vBgfqv
Quilt Twist Perkins Handtas Dorothy Stud Lock Black
Overhemd Carhartt Bottle Lanark Green Wip wwBqSEf