orange Boost Shoes Tennisschoenen Adidas Gravel Blac yellow Solecourt Performance nq6HCwxCP8
Indigo Fast Competitie red Force Fly Performance Bell Nathan Artist Orbit Sp Nike Zoom Hardloopschoenen wTv6X7pcq

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Hardloopschoenen Puma Black Neutraal Emergence white n85xRgqxBwInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Turtle White Longsleeve Neck Neck Longsleeve Siksilk Siksilk Turtle

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Siksilk White Turtle Neck Longsleeve Longsleeve Neck Turtle Siksilk

www.iefh.fgov.be 

 

Longsleeve Neck Neck Longsleeve Siksilk White Turtle Siksilk Turtle
Randow Lloyd Randow Lloyd Bordo Veterschoenen Veterschoenen gB6ztqUwx
Broek Broek Brax Beige Evans Style Beige Brax Evans Style z1nPqqaw
Siksilk Turtle Longsleeve Neck Siksilk Longsleeve Neck Turtle White
shirt Tee Black Print T Mennace Panelled qgUwxH