Olive T Print shirt Tom Green Tailor Dusty Denim qvgxzf
Grey Hoody Hoodie Met Rits Hkt 7Xva4xqx

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Shorts Stripe Black Easy multi Clothing Obey BSwFttInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Esprit New Mauve Fluid Cocktailjurk Collection

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Esprit Collection Mauve New Cocktailjurk Fluid

www.iefh.fgov.be 

 

New Esprit Collection Fluid Cocktailjurk Mauve
Black Tiger Gilet Sweden Of Litt Pwq8POAY

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Mauve Cocktailjurk Fluid Collection New Espritlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
oliver S oshaped Black Overhemd S Blue Label zdTFx0q

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Orange T Calvin Print shirt Klein Logo CqXwvAn0

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Meadow Steffen Ruffle Darling Schraut Flowers Overhemdblouse Blouse qAAgP8Sw

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Topshop Grey Grey Topshop Sweater Nibble Sweater Topshop Nibble Nibble IUSZvZ
Collection Esprit New Cocktailjurk Mauve Fluid
Offwhite Seidensticker Blouse Offwhite Blouse Seidensticker Fashion Fashion Blouse Seidensticker Fashion Offwhite Seidensticker Fashion Blouse 6TqOUgwx