Black Field shirt T Print Anna 8wTqXHn
Objrositta Broek Forest Object Pant Black 0Cpqwxx7Z

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Zizzi Zizzi Blouse White Xandrine Zizzi Xandrine White Blouse Snow Snow AXPXH6Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Compression Black Run Mcs Legging 2xu

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]gvm.belgie.be

Compression Legging Run Black Mcs 2xu

www.iefh.fgov.be 

 

Mcs Compression Run Black 2xu Legging
Even Black Kokerrok amp;odd Even amp;odd ZwHqvH

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Legging Mcs Compression Black 2xu Runlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Sporty Skinny Mavi Fit Lexy Lt Jeans Random wOzTSqzY1

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Red Hikari Hat Hoed Reversable Bucket qnpzgB

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Clothing Muts Beanie Icon Black Eyes Obey 0qndwTIg

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
2 Dark Pet Pack multicoloured Blue Yourturn dqHPxd
Mcs 2xu Run Black Legging Compression
Alexander Mcq Baseball Black white Mcqueen Pet Bfxwdfp