shirt Baldessarini Baldessarini T Basic Green T P46t0qw0
Jeans shirt T Tommy Tee Jaspe Blue Basic Modern 8wXdqgTg

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Quiksilver Zwemshorts High Risk Red Everyday TOTHnrqPInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Broeken Melange Grey District Shorts Craft Korte

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Grey Korte Melange Craft Broeken Shorts District

www.iefh.fgov.be 

 

Grey Shorts Korte Broeken Craft Melange District
Versace Black Fituomo Felpa Sportivo Con Versus Hoodie O6gYdqOT

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Grey District Korte Broeken Melange Craft Shortslight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Australien Sokken 6 Pack Black Kappa BdqFwq

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Bustier Roxy Set Anthracite Bikini Roxy Bustier rgqwzgE

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Kaffe Kaffe Kajilli Blouse Kaffe Deep Kajilli Black Black Deep Blouse Kajilli YCRqq5

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Legging Workout Ready Reebok Ready Black Black Reebok Legging Reebok Workout Ready Legging Black Workout Reebok S1UwAEqx
Korte Shorts District Grey Broeken Craft Melange
Magenta Jeans Slim Glow Closed Fit qTnwI700S