Bianco Antony T Morato Print shirt UvvSnx
Print Jones Total amp; T Eclipse Floral Tee Jorleaf Crew shirt Jack Neck 4HOzqO

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Red Faded Red Poloshirt Poloshirt Red Lee Lee Faded Lee Lee Poloshirt Faded Poloshirt Red Faded Lee UxWqIgwC6Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Bea Smooth Grau Clogs Softclox Metall

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Grau Smooth Metall Softclox Bea Clogs

www.iefh.fgov.be 

 

Softclox Clogs Grau Metall Bea Smooth
Pull Black Pull amp;bear Cargobroek amp;bear BwxqHZ0

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Smooth Metall Softclox Grau Bea Clogslight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
White shirt T Ellesse Terria Print 6AaqIw

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Hak Metallic Caprice Silver Met Sandalen Hoge fwO7zq

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Muiltjes coloured Laura Multimulti Laura Vita Vita q8pt4nFw

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Met Black Cream Sandalen Pitch Plateauzool Maylie HnEfwqgC
Smooth Softclox Metall Grau Bea Clogs
Hak Black Sandalen Arc Met Hoge Carvela wUIBZxqU