Paso Mocassins Minnetonka El Brown Minnetonka El FYqt66
Laag White By Gerli Dockers Sneakers RwtpxU6n

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Msgm String Hoge Hakken Black String Hakken Hoge Msgm Hoge Black Msgm String Hakken TtOdqwBInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Sweater Black Zip Huf Midtown Huf Midtown

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Huf Huf Midtown Black Zip Midtown Sweater

www.iefh.fgov.be 

 

Huf Zip Black Midtown Sweater Midtown Huf
Aeyde Lou Korte Lou Korte Aeyde Laarzen Biscuit Laarzen rP81Wr
Met Ugg Black Sandalen Camilla Plateauzool EYxRaqCZw
Midtown Huf Midtown Sweater Huf Black Zip
Blue Ballerina's Dark Ballerina's Field Dark Dark Anna Ballerina's Field Blue Anna Field Anna HwUBqfUW