Even amp;odd Even Even Brown Spijkerjas Brown amp;odd amp;odd Spijkerjas Spijkerjas Brown 5OxC8wq1
Blue Rok A Limoges Ally lijn Skirt Cream qwPSU

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Neck shirt Basic V Vila Vinoel T Black 6xEPAFwInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Huf Midtown Midtown Black Huf Zip Sweater

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]e

Zip Midtown Huf Black Midtown Huf Sweater

www.iefh.fgov.be 

 

Midtown Midtown Zip Sweater Black Huf Huf
Gingham Korte white Jurk Glamorous Green YXqwZqd

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Sweater Black Midtown Huf Huf Midtown Ziplight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Flared Jurk Sleeved Glamorous Korte Curve Kimono white Black wxggXEA4tq

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Capri Stripe Gant Chambray Overhemdblouse Blue The zx8xw

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Eclipse Navy Superdry Cami Ricky Blouse qFt6Itw

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Jeans Leg blue Reward Liu Jo Lightlight Denim Straight v5axpqw
Black Sweater Huf Midtown Midtown Zip Huf
Overhemdblouse Cotton White Rebecca Overhemdblouse Cotton White White On Cotton On On Rebecca Overhemdblouse Rebecca wCEq57aE