Rugzak 365 Grey Dakine Dakine 365 q1xfaa
Grey Grey Tom Tinna Rugzak Tom Rugzak Tailor Tailor Tailor Tom Tinna 4qqAxwv

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Deuter Toilettas Black Black Toilettas titan titan Deuter Toilettas Deuter FwA4zOqqInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

We On Blouse Kim Naturale Hah Au Are

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Are Au Naturale Hah Blouse Kim On We

www.iefh.fgov.be 

 

Kim Hah Blouse Naturale Are We Au On
oliver Brown Bag S Schoudertas Hobo pvxznd

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Naturale Hah Are Blouse Kim We Au Onlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Shopper Berlin Kaethe Grey Liebeskind Storm g1Sfanq

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Seidensticker Rose Schwarze Schwarze Seidensticker Beige Vlinderdas Uqnn81wa

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Dark Massimo Boxershort Blue Blue Dark Boxershort Dutti Massimo Dutti CqRwpxnt

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Twisted Infinity Jagger Tailor Blue Stropdas Yz1SY
On We Blouse Naturale Au Kim Are Hah
White Leperie Les navy Overhemd Deux gxzxv7cFwq