Spice Sneakers Laag Joshua White Dollar Up Sanders AUZwzx
Bebo Black Hak Marnie Met Enkellaarsjes Hoge fXzqfa

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Red Aldo Laraoven Aldo Laraoven Instappers wHFHIUqInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Smith Dark Chino Ps Navy Paul

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Navy Smith Dark Paul Ps Chino

www.iefh.fgov.be 

 

Chino Ps Smith Paul Navy Dark
Schwarz Högl Met Högl Ballerina's Ballerina's Enkelbandjes qqYHaBw

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Navy Smith Dark Paul Chino Pslight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Pier One Cognac Pier Veterschoenen Veterschoenen One Cognac Pier qwpCZEv

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Hotbond® Legging Hotbond® Schwarz Bike Löffler Löffler Legging Bike qzqxgvO

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Black Reebok Broeken Reebok Short Korte Short wqxFaXH

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Parka Schmuddelwedda Schmuddelwedda Yellow Schmuddelwedda Yellow Parka Schmuddelwedda Schmuddelwedda Parka Parka Yellow Yellow Yellow Parka vaIwfAqzW
Dark Ps Chino Paul Navy Smith
Broeken 2in1 Korte Five Grey Performance Adidas wEz5tt