Bazaar Artwork Broek Filucca Grid Bruuns Pant p8qRPxRw4g
Bikinitop Shoulder Crop Multi Print Zebra London Jaded xq6n50OXw

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het green Emily Bergh Den Van Blouse Blue SBZ7FqBInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Dark Mantel Nmzoe May Blue Noisy

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Blue Dark Nmzoe Mantel Noisy May

www.iefh.fgov.be 

 

May Noisy Blue Dark Nmzoe Mantel
Monki Rebecca Beige Jumpsuit Monki Rebecca 4Hxqwnp
Sneakers Rapidweld Laag Ultrarange Black Vans white qP48wWH1
Nmzoe Mantel Dark Blue May Noisy
Ballerina's Johnson By Ivory Betsey Leah Blue SwIqnFvw