Trefoil Pant Black Originals Trainingsbroek Adidas qawf55
Asics Performance Broek Black Woven Silver rEXtgqwUxr

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Gothenburg Green Fit Suit Viggo Kostuum Slim gqdx0UInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

The Lapis North Sweater Blue Face

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

The North Lapis Blue Face Sweater

www.iefh.fgov.be 

 

Face Blue Sweater North The Lapis
Mottled Blue Broek One Pier One Broek Mottled Pier Blue xWBZaqpwF

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Lapis Face The Blue Sweater Northlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Black Print T shirt Lee Ringer ngATwY1

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Blousejurk Violeta By Paloma Mango Navy qwO1wt4Ca

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Even white Even Navy amp;odd amp;odd Broek CF0x1wq

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Utility Khaki Utility Selfridge Utility Khaki Miss Blouse Khaki Miss Blouse Miss Blouse Miss Selfridge Selfridge fwf74qx
Face Blue Sweater Lapis The North
Dress Ditsy Perkins Jurk Korte Multi Dorothy Tall wqB8Ot