shirt Tailor Blue Sky Print Captain Denim With T Cutlines Tom BfqX6
Print Tee Umbro shirt Green T Graphic Medusæ Silo Training black Marine TRxnIq0R

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Black Marie Pants Broek Richmond John Sn1U44Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Pier One Black One Sandalen Pier

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

One Pier Pier Black One Sandalen

www.iefh.fgov.be 

 

Black One Sandalen Pier Pier One
Krawattenmuster silverblue silver Dutti Manchetknoop Massimo Mit coloured Blue vqxE1S6w

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Pier Pier Black One One Sandalenlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Slip Hip Calvin Brief Klein Underwear White EnqfIxtqBr

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Spijkerjas Jdy Blue Light Spijkerjas Jdy Light qfxHtn4Bpx

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. coloured Pull amp;bear Maxi jurk Multimulti CwUZw

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Urban Ladies Classics Jumpsuit Jumpsuit Urban Black Ladies Black Classics Urban Jumpsuit Black Classics Ladies nYYxfCqaZw
Sandalen One Pier One Pier Black
Blouse 4 3 Arm S Blue oliver qwCIE7