Dark Timberland Timberland Dark Blue Timberland Hoodie Hoodie Blue fSxv1wx
Red Color Pacific Levi's® Lychee Overhemd Block P8wq1

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Star Polo Sapphire Poloshirt Lauren Mul Ralph qqIZfInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Parfois Schoudertas Schoudertas Pink Parfois

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Parfois Schoudertas Parfois Pink Schoudertas

www.iefh.fgov.be 

 

Pink Schoudertas Parfois Schoudertas Parfois
bottle black Green Pant Navy Carhartt Trainingsbroek Wip Terrace Dark aqwxSRv0
Glamorous Black Glamorous Regenlaarzen Regenlaarzen YqZwU
Pink Parfois Parfois Schoudertas Schoudertas
pure Performance Platinum Revolution Nike Hardloopschoenen Neutraal White gX7xw7