Crimson Phantom Df universal Red Obrax 3 Bright metallic Nike black Club Zaalvoetbalschoenen Ic Performance Silver 5wqX7SOz
Shoes Stabil Sportschoenen Performance Adidas Black Essence Y6wOOq

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Iedere black Hc Nike White Performance Zoom Vapor Voor X Air Ondergrond Sportschoenen xXqR8wqPgnInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Gray Pcbecky Cross Harbor Body Pieces Clutch

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Body Clutch Gray Pieces Cross Pcbecky Harbor

www.iefh.fgov.be 

 

Pieces Harbor Clutch Body Pcbecky Cross Gray
Woods Explore Outdoorschoenen Gt deep Haglöfs Oak Surround dwgFfYxdOq

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Body Pieces Clutch Harbor Cross Pcbecky Graylight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Spring Veterschoenen Blue Eowan It Call Other 570qAZ

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
lijn A Khaki Button Cupra Rok Wallis Skirt pHSwz

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Drykorn Somia Somia Blouse Schwarz Drykorn p4pqfr

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Blue Star Fit Closed Light Jeans Pedal Skinny nYqwx5vOw
Gray Harbor Pieces Clutch Cross Body Pcbecky
Kea shirt Basic T Mint Someday Fresh vwYadEq