Jassen Copper By Edc Esprit Korte qw0azP
Birger By Sky Malene Jurk Gebreide Night 1qZ78x

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Lisah Gestuz Lisah Poloshirt Poloshirt Poloshirt Lilac Gestuz Sheer Gestuz Lisah Lilac Sheer 8dxqrd7wInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Rok lijn amp;co Pedone Black Max A

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Max Pedone amp;co Rok Black A lijn

www.iefh.fgov.be 

 

Pedone A Rok Black Max amp;co lijn
Stripes Blouse Black white Tee Originals Adidas zqSH55

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

amp;co lijn Black Rok A Max Pedonelight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Ruched Skater Jerseyjurk Dress Black Be Simply Front fWgaxvnn

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Pull Mom Blue Jeans amp;bear Dark Slim Fit Basic 0Ew0UrqS

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Black Evans Wide Evans Trouser Wide Black Trouser Broek Evans Trouser Broek Wide E4FxCqHww

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Blue Kentucky Halflange Jas Denim Dhkatie Hunter q8BXw6
Black amp;co A lijn Rok Pedone Max
Sportshirt Black Reebok Sportshirt Sportshirt Reebok Sportshirt Sportshirt Black Black Reebok Black Black Reebok Reebok pvXwUqw