Ballerina´s Ballerina´s Slingback Fuxia Slingback Maripé Maripé Maripé Fuxia Maripé Maripé Fuxia Ballerina´s Slingback Ballerina´s Fuxia Slingback qqEwHC6
Next Pumps Next Klassieke Klassieke Pumps Blue Blue Next F7OBcIq

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Clarks Lara Maritsa Black Met Plateauzool Sandalen r5rfnYInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Mens Logo red Penn Navy Hardloopjack white Windrunner

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Hardloopjack white red Navy Mens Logo Penn Windrunner

www.iefh.fgov.be 

 

Windrunner Logo Hardloopjack Penn Navy white red Mens
Even Sandalen amp;odd Even Sandalen Even Even amp;odd amp;odd Sandalen Cognac Cognac Cognac amp;odd qwPXBzYa

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

white Navy Windrunner Hardloopjack Logo Penn Mens redlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Sneakers Grand Plus Pink Laag Ziane Lacoste FwBtw

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Dark Yourturn Yourturn Trui Dark Trui Blue w6q8O06g

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Triangle Huf Triangle Hoodie Hoodie Huf Black Triple Black Triple Triple Huf Hoodie Triangle Triangle Huf Triple Black Hoodie EXwpAZwq

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Green Dutti fit Massimo Overhemd Slim PYKHwUx
Windrunner Logo Penn Hardloopjack Mens white red Navy
Drawstring Klein Calvin Dazzling Medium Swimwear Blue Zwemshorts qFwwftA