Zonnebril Havana Matte Grey Emporio Armani H5q5F
Grey Black ban Ray Zonnebril gradient EIvfq

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Puma silver Black silverblack coloured Zonnebril SqSOg0Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Vila Silver Peony Vilucy Blouse Flounce lunaria

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Vila Vilucy Silver Blouse lunaria Peony Flounce

www.iefh.fgov.be 

 

Blouse Flounce Peony Vilucy Silver Vila lunaria
Havana Zonnebril Matt Zonnebril Matt Fossil Fossil qCCX0

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Flounce lunaria Silver Blouse Peony Vila Vilucylight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Matte Folding Zonnebril Havana Wayfarer Ray ban Aqn8FwxAv

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Barstreet Teensandalen Teensandalen Teva Teva Voya Voya Multiblack WP0qX8fwPp

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Badslippers Pool Fit Crocs Sloane Slide Relaxed IX7Xxw0z

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Nude Sandalen Anna Sandalen Field Anna Field Nude Anna 5wHqwPa7
lunaria Vilucy Peony Blouse Silver Flounce Vila
Wheat Veterlaarzen Timberland Timberland Veterlaarzen Timberland Wheat Veterlaarzen Timberland Timberland Nubuck Nubuck Veterlaarzen Nubuck Veterlaarzen Wheat Wheat Nubuck F8f8rq