London Notty Gold Flat Kurt Sandalen Geiger wFRxq0
Met Sandalen Hak Even Hoge Brown amp;odd zE5qT

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Sandalen Navy Tom Tailor Tom Tailor wqz1xYPgInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Purple Top Heritage Tank Nike Oxygen Performance

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
gelijkheid.manvrou[email protected]

Performance Tank Top Heritage Nike Purple Oxygen

www.iefh.fgov.be 

 

Purple Nike Performance Heritage Oxygen Tank Top
Hindi Tennis Sportschoenen Desigual Dancer White Hq5dPw
Smoke Rose Blouse Vimelli Vimelli Blouse Smoke Rose Vila Rose Blouse Vila Smoke Vimelli Vila 6axdx78q
Top Oxygen Performance Purple Tank Heritage Nike
Missguided Crop Button Vest Brown Front HnqwRH6r