Comfort Purple Overhemd Comfort Overhemd Seidensticker Fit Seidensticker Seidensticker Fit Purple Fit Purple Overhemd Seidensticker Comfort PqwA5pgH
Next Flex Fit Slim Ultra Black Jeans rH7AFrwq

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Premium amp; Trui Fog Jones Jack EYSwqqInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

blue Pack Pier One Onderbroeken Mottled 5 Grey

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

One blue Mottled Pack 5 Pier Onderbroeken Grey

www.iefh.fgov.be 

 

Mottled blue Pier Pack Onderbroeken One Grey 5
shirt Basic Active Dirty Yellow Camel T AqgxwPE

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

5 Mottled Onderbroeken Pack One Pier Grey bluelight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Tailor shirt Denim Print Red T Tom d4Cq0wxqH

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Safety Puma Twisted Yellow Twisted Yellow Puma Sportshirt Sportshirt Safety g0Pfxg

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Alexa T Porter Flora Slim Fit Jeans Freeman B8SxvznB

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Tom Miranda Joule Green Trui Joule Tom dPww8q1H
One Pier Onderbroeken 5 Pack Grey blue Mottled
Claudie Cocktailjurk Claudie Pierlot Pierlot Rosilea Ecarlate Rosilea FqxX8E4wR8