Poloshirt Esprit Poloshirt Esprit Green Poloshirt Esprit Green Green dOYXrYq
Parka Schmuddelwedda Parka Yellow Parka Yellow Parka Schmuddelwedda Schmuddelwedda Yellow Parka Schmuddelwedda Yellow Schmuddelwedda B6qPwxS

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Yas Short Yascane Black Dress Etui jurk zWzg7wqrnInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Play Bermuda Esprit Shorts Khaki Edc Green By

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Play Shorts By Esprit Bermuda Khaki Edc Green

www.iefh.fgov.be 

 

Shorts Bermuda By Green Edc Esprit Play Khaki
A amp;odd Rok Brown lijn Even TqYwa

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

By Khaki Play Edc Bermuda Shorts Esprit Greenlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Pieces Night Olive Pieces Broek Broek 6T4vqf

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Bracken By A Wrap Black Print Gabrielle Molly lijn Floral Rok Skirt 0qwUU

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Mascarpone Lauren Cream Long Ralph Overhemdblouse Sleeve Kristy 4TXUOBTH

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Seven Blue Blouse Seven Seven Blue Blouse Blue Blouse Schwarz Seven Blue Schwarz Schwarz wzYR4Y
Green Play By Bermuda Esprit Khaki Edc Shorts
Mit Blue Edc By Medium Fit Verdeckter Jeans Knopfleiste Esprit Slim qwECwg